Wednesday, November 28, 2012

Nail care

Danas cemo malo da posvetimo paznju nasim noktima :)
Za lepe i negovane nokte je potrebno malo ulozenog vremena i malo kozmetike (ili malo vise, kako volite). Verujte mi, isplatice se svaki ulozeni minut i dinar!
Licno nisam veliki fan svetlih lakova, pa leti biram upadljive boje, dok se ovih hladnih dana odlucujem za tamne varijante koje obozavam.

Nazalost genetika mi je takva da mogu samo da mastam o dugim, cvrstim noktima. Uz to sam dugo imala gel, pa su mi nokti bili u jako losem stanju. Onda je krenuo plan za oporavak: B vitamin, krema uvek uz mene, lak uvek na noktima. Medjutim, bilo mi je jako naporno da svakog dana lakiram nokte, sto mi je oduzimalo previse vremena. I onda jednog dana saznam za Shellac. U to vreme sam boravila u Spaniji, pa sam primetila da vecina njihovih salona ima bas taj lak. Nisam bila sigurna o cemu se radi, pa sam malo istrazivala kada sam se vratila u Beograd i saznala da se nanosi kao lak i da traje kao gel -dve nedelje- s tim sto omogucava noktu da 'dise'. Savrsen manikir koji traje dve nedelje?! Odmah su me kupili, znala sam da moram da isprobam. Sasvim slucajno saznam za jedan salon u Zemunu i vratim se kuci odusevljena! Konacno ne cekam da se osusi lak, traje danima i lepo izgleda. Naravno, obicnih lakova se ne odricem jer povremeno napravim pauzu od odlaska u salon.
Evo par slicica proizvoda koje ja koristim kada su nokti u pitanju:

Najsladji poklon od divne Anke iz Viva Vox-a (nadam se da ste vec nabavili svoje karte za koncert!)
Deo moje kolekcije lakova

2 comments:

  1. Koji aparat koristis?:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nikon D3100 18-55VR
      Dobar je za pocetni DSLR, ali nije bas za one koji zele da se bave fotografijom.

      Delete